Ijab dan Kabul

Saturday, 12 March 2011

Terjah and promote blog : Books-stack First Give Away

Hari ni kita semua dikejutkan dgn Tsunami yg melanda Jepun.. apatah lagi kami yang menetap d bumi pulau Labuan ini..tidak terkecuali dalam keadaan berjaga jaga juga, namun begitu Alhamdulillah masih dalam lindungan dan rahmat Allah SWT.




tadi setelah aku habis menyelesaikan bacaan buku yang terbaru..tiba2 terasa macam nk membuat 'blog-walking kat blog buku online (spt biasalah kan hehehe), tp sebelum tuh aku pi blog jual baju yg pernah aku beli bajunya dulu,  then dr situ aku dok le intai blog siapa yg dok jual baju (tak ada kaitan kan dgn buku heehhe..tp inilah nk dikatakan cerita dan rezeki) jd tiba2 tgn aku gatai nk klik kat blog yg active kat satu blog jual baju nih... nah!


uik? mataku yg tajam tertancap pada catatan ini : 

GIVE AWAY BOOK-STACK * *Adakah anda semua gemar membaca novel dan masih tercari-cari blog yang menjual novel dengan harga mampu milik?? Sila jengah blog *book-stack*kerana past...
1 week ago 

nah, apa lagi? kan td niat asalnya nk beli buku kan..hmmm pucuk dicita ulam mendatang!
terus klik.. sebab nk tgk buku apa yg akan menambat jiwa aku. Eh! mataku terpaku di sini :




eh ada BUKU PERCUMA jika berjaya menjadi pemenang give-away pertama book stack. Aku mau!!!

biasanya aku mmg aku singgah shopping atau sekadar blogwalking kat 10 kedai buku online yg selalu aku singgah (ada d entry bulan lalu)..namun apa salahnya ..tambahlah blog BOOK STACK ni sbg antara kedai buku yg pasti akan dikunjungi bermula saat ini.

nak masuk contest mudah je, jd follower book stack dgn follower sponsornya lps tuh buat entry kat blog dan tinggalkan komen kat blog beliau (BOOK STACK). lagipun aku seolah kehabisan bateri lately nak mengarang hahah... dan ni kali pertama teruja sgt nk menang..sbb BUKU.

klu rasa susah..klik je kat entry, mmg link trs ke BOOK STACK, selamat meninjau dan mmbeli buku kegemaran kita di sana k.

t kasih buat giveaway nih...jarang kedai buku nk kasik hadiah heheh
anyway..aku nak sgt satu buku tuh..tp harganya lbh sikit..bolehkan? tambahje beberapa ringgit yg lebih drp harga hadiah buku kan..bolehkan.

so kwn2 di fb aku, insya Allah kawan2 akan tgk entry ini di sana juga.

No comments:

Post a Comment